Polybeton in de living

polybeton in de living

Polybeton in de woonkamer

In deze moderne living valt de vloer uit polybeton mooi samen met de betonnen wanden. De gepolierde betonvloer straalt eenvoud en rust uit. Hij loopt naadloos door, waardoor hij alle ruimtes met elkaar verbindt. De ideale partner in crime voor een moderne woonkamer. Hoewel dit interieur strak en industrieel aandoet, straalt ze toch de nodige warmte uit. Dankzij de aanwezigheid van hout en bruintinten, is dit een moderne en gezellige woonkamer.

 

betonvloer loft betonvloer keuken landelijke keuken gepolierd beton betonnen muur woonkamer betontegels Polybeton in de badkamer Donkere betonvloer betonvloer keuken gepolierde trap Slaapkamer met betonvloer Witte betonvloer Betonvloer in een oud huis Betonvloer buiten Grijze vloer in witte slaapkamer Betonvloer met trap

Polybeton in de woonkamer

 

Ontvang gratis offertes en voorstellen op maat voor betonvloeren

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een betonvloer of betonlook vloer? Vraag hier in één klik gratis en vrijblijvend prijzen, voorstellen en advies op maat aan bij erkende betonvloer experten uit jouw regio. Deze dienst is volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.