<< Vorige Foto
Loft met betonvloer – betonnen trap en werkbladen

loft met betonvloer

Betonnen werkbladen, trappen en betonvloeren in een loft

Wanneer je gebruikmaakt van felle kleuren en opvallende materialen kan beton erg aanwezig zijn zonder storend over te komen. Bij deze loft werd zowel het keukenblad, de trap als de vloer afgewerkt met een glanzend beton. De keukenkasten kregen een opvallend gele kleur en op het werkblad werden vrolijke accessoires geplaatst. Om de leefruimte een gezellige sfeer te geven werd gekozen voor een donkerrood tapijt dat de ruimte in de loft meteen ook afbakent. Een retro salontafel en funky sixties zetel maken het geheel af. Wanneer je een betonvloer in een loft wil gieten is het belangrijk rekening te houden met voldoende uitzetvoegen. Door de grote oppervlakte zal het beton voldoende ruimte moeten hebben om uit te zetten en te krimpen.

 

betonvloer loft betonvloer keuken landelijke keuken gepolierd beton betonnen muur woonkamer betontegels Polybeton in de badkamer Donkere betonvloer betonvloer keuken gepolierde trap Slaapkamer met betonvloer Witte betonvloer Betonvloer in een oud huis Betonvloer buiten Grijze vloer in witte slaapkamer Betonvloer met trap

Polybeton in de woonkamer

 

Ontvang gratis offertes en voorstellen op maat voor betonvloeren

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een betonvloer of betonlook vloer? Vraag hier in één klik gratis en vrijblijvend prijzen, voorstellen en advies op maat aan bij erkende betonvloer experten uit jouw regio. Deze dienst is volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.