Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Witte betonvloer


Witte betonvloeren

witte betonvloer voorbeeld

Zoals je op deze site vast al gezien hebt komen betonvloeren in tal van kleuren en variaties. Bovenstaand zie je een voorbeeld van een modern appartement waar gekozen werd voor een witte betonvloer. Dit kleur is ideaal wanneer je meer ruimtegevoel wil brengen en graag werkt met witte tinten in je interieur. Aangezien beton een natuurlijk materiaal is zal de vloer nooit echt 100% wit zijn zoals bij een witte epoxyvloer. Het is dan ook correcter om te spreken van een lichtgrijze betonvloer in plaats van een witte betonvloer.

Wanneer je een lichte betonvloer wenst doe je er goed aan verscheidene referenties te bezoeken zodat je zeker bent dat je op dezelfde golflengte zit met de plaatser van je vloer. Ook bij lichte kleurtinten is het namelijk mogelijk dat er kleurverschillen en structuren tevoorschijn komen. Wens je echt een spierwitte vloer dan zal een epoxyvloer meer jouw ding zijn.

 

Offertes voor een betonvloer ontvangen?

Kies voor een betonvloer expert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele betonvloer experten